Politica Confidentialitate

doizece.com face tot posibilul pentru protejarea intimitatii utilizatorilor. Dorim sa oferim utilizatorilor o experienta cat mai sigura. Vom face toate eforturile pentru a proteja informatiile trimise noua pentru ca acestea sa ramana private si sa fie folosite doar pentru scopuri predefinite.

Iata care este politica noastra:

Nu divulgam informatii referitoare la vizitele facute pe site-ul nostru sau orice informatii personale precum numele, adresa, numarul de telefon, adresa de email etc., catre terte parti, exceptand atunci cand legea o cere. Mentionam insa faptul ca este posibil sa colectam si sa folosim aceste date impreuna cu partenerii nostri.

Deoarece doizece.com este un site cu anunturi, va oferim posibilitatea de a publica informatii de contact pentru a fi gasite de catre posibili clienti.

Daca permiteti ca aceste informatii sa fie facute publice atunci noi nu suntem responsabili in eventualitatea in care a aceste informatii sunt folosite de catre terte parti.

Facem tot posibilul ca accesul la baza noastra de date sa fie restrictionat si securizat dar nu suntem responsabili in cazul in care o terta parte reuseste sa obtina access la baza de date si implicit la informatiile utilizatorilor nostri.

Aveti posibilitatea de a va sterge oricand toate anunturile publicate dar este posibil ca cei care au avut acces la baza noastra de date sa fi retinut o copie a acesteia. In acest caz noi nu suntem resposabili pentru modul in care sunt folosite aceste informatii.

Daca politica de confidentialitate va fi modificata in viitor aceste modificari vor fi facute publice in aceasta pagina. Daca aveti intrebari sau sugestii referitor la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti folosind formularul de contact.

Va multumim ca folositi doizece.com, vom continua sa lucram la acest site pentru a ramane site-ul preferat pentru publicarea de anunturi de mica publicitate din zona.